Abstinenser efter job…

1 dag i ferien, og jeg har allerede tjekket mail flere gange.

Det er egentlig ikke fordi jeg ikke kan finde noget at lave. Vi skal flytte om 14 dage og hele huset skal pakkes ned.

Måske er det en overspringshandling. Altså flyttekasser, bobleplast, porcelæn, mærkater med videre bliver liiiidt ensformigt.

Eller måske er det faktisk abstinenser. Den naive tro på at jeg faktisk er nødvendig på min arbejdsplads, selvom jeg jo inderst inde ved at det er indbildning og noget som de fleste stressramte faktisk bilder sig ind.

Ikke at jeg overhovedet har været nær stress i den seneste periode. Men det har gået stærkt i mange måneder. Meget stærkt. Både på job og privat. Så skal vist bruge lidt energi på at komme ned i fart.

Tænker jeg må finde noget Netflix nu. Hvad skal jeg mon se? Ikke noget for langsomt, så falder jeg i søvn. Som i sidste uge hvor jeg var i biografen og se Midsommer, og hvor introen hvor kameraet fokuserer på træerne i Sveriges skove var så forbandet langsomt at jeg blev helt provokeret.

Okay – måske trænger jeg virkelig til at holde ferie!